Forum žena SPS proslavio krsnu slavu

Forum žena SPS proslavio krsnu slavu

Pred velikim brojem socijalista, predstavnika gradske uprave i gostiju iz društvenog, javnog i političkog života Grada, Forum žena Socijalističke partije Srbije u Kruševcu obeležio je Krsnu Slavu, Vavedenje Presvete Bogorodice.

Čin sečenja Slavskog kolača obavio je sveštenik Kruševačke eparhije, a kolačarstvo za ovu godinu preuzela je potpredsednica Foruma žena Jelena Đorđević od dosadašnjeg kolačara, predsednice Foruma žena Desanke Šljivić. Ovo je četvrti put da Forum žena Kruševačkog SPS-a obeležava Krsnu Slavu.

Forum žena uz podršku Gradskog odbora SPS-a svoj rad bazira na humanitarnim akcijama, a kojih je za sve ove godine postojanja bilo nebrojano.

“Mi smo uvek tu na raspolaganju za sve ljude našeg grada i za sve građane kojima je naša pomoć potrebna, u to su se svi uverili kroz niz naših akcija koje smo odradile od kako postojimo u poslednjih pet godina i postale smo najveća ženska mreža u Srbiji, ne samo u našoj partiji nego i inače” reči su potpredsednice Foruma žena SPS-a Jelene Đorđević.

Pored gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića i brojnih gostiju, Slavi Foruma žena SPS-a prisustvovao je zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović. U izjavi za medije Obradović je naglasio da je veoma zadovoljan radom SPS-a u Kruševcu.

“Dozvoliću sebi da kažem da sam jako zadovoljan načinom na koji radi organizacija Socijalističke partije Srbije u Kruševcu, danas mi imamo jedan događaj koji su organizovale naše drugarice, obeležavanje Slave, pa imamo priliku da vidimo ovoliko ljudi, onda možete misliti kada bi radili ili izvodili akciju na globalnom planu šta bi tek bilo, jer mi imamo ovde čvrstu jednu i jaku organizaciju sa jako dobrim kadrovima, moram reći sa zadovoljstvom sa velikim brojem žena.”

Obeležavanje Slave Foruma žena Socijalističke partije Srbije nastavljeno je uz posluženje koje su za ovu priliku pripremile kruševačke socijalistkinje.

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

Novi čelnici Kruševca

Komentari su isključeni na Novi čelnici Kruševca

Opozicija kritikuje vlast zbog katastrofalnog stanja budžeta

Komentari su isključeni na Opozicija kritikuje vlast zbog katastrofalnog stanja budžeta

Nova koalicija za izbore u Trsteniku

Komentari su isključeni na Nova koalicija za izbore u Trsteniku

Konačni rezultat: SNS 158, SPS 44, DS 19, NDS 18, MANJINE 11

Komentari su isključeni na Konačni rezultat: SNS 158, SPS 44, DS 19, NDS 18, MANJINE 11

Sednica GO SPS Kruševac

Komentari su isključeni na Sednica GO SPS Kruševac

Prođoše i izbori…

Komentari su isključeni na Prođoše i izbori…

Pogled u komšijsko dvorište – ogledalo realnosti

Komentari su isključeni na Pogled u komšijsko dvorište – ogledalo realnosti
komentara
  • Slavilo se, pojelo se, popilo se… Neki zive lepo, neki nemaju ni za hleb. To je posledica vladavine istog tog SPS-a. Neka im je srecna slava…

  • Komentari su zatvoreni.

    Create Account



    Log In Your Account



    Skip to content