Forum

Ja imam reč

Forum “Ja imam reč!”, nastao u okviru istoimenog projekta, ima za cilj da uspostavi komunikaciju izmedju građana Rasinskog okruga i njihovih izabranih predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Na Forumu možete postaviti pitanja, dati predloge i sugestije našim narodnim poslanicima, a Tim projekta “Ja imam reč!” će da se potrudi da im iste dostavi i da vam njihove eventualne odgovore prosledi. Molimo vas da uz vaša pitanja, predloge ili sugestije ostavite podatke (adresa, elektronska adresa ili dr.), kako bi mogli da vam u najkraćem roku kontaktiramo sa tim u vezi. Forum je interaktivan i ako imate predloge za njegovo obogaćenje, budite slobodni da nas kontaktirate. Naša adresa je jaimamrec@evrokontakt.org ili popunite obrazac OVDE.
Više o projektu “Ja imam reč!” možete pročitati na sledećoj adresi: http://www.evrokontakt.org/index.php/projekti/aktuelni-projekti/ja-imam-rec. Projekat realizuju u partnerstvu Udruženje građana za podršku evropskim integracijama “Evrokontakt”, Udruženje samohranih majki “Kneginja Milica”, Centar za istraživačko novinarstvo i Agencija “Kanal 12-037”, svi iz Kruševca. Projekat je finansijski podržala Fondacija “Trag” iz Beograda kroz konkurs “Poverenje u parlament”, a njegovu realizaciju pomaže Nacionalna koalicija za decentralizaciju.

Forum

Projekat "Ja imam reč!" - pravo na radLast post:
ZapošljavanjeO zapošljavanju
2 Topics6 Posts
Zapošljavanje invalidaO mogućnostima i problemima kod zapošljavanja invalida
1 Topic2 Posts
Zapošljavanje marginalizovanih i ranjivih grupaO mogućnostima i problemima kod zapošljavanja marginalizovanih i ranjivih grupa
0 Topics0 Posts
No topics yet!
MobingProblemi sa mobingom
1 Topic1 Post
Penziono pravoO problemima sa ostvarivanjem penzionog prava
2 Topics184 Posts
Beneficirani stažSve o beneficiranom radnom stažu
0 Topics0 Posts
No topics yet!
Bivši radniciZaostali problemi firmi koje više ne postoje ili su u stečaju
3 Topics5 Posts
Radnici po ugovoruProblemi sa radom po ugovoru
1 Topic147 Posts
New posts · No new posts · Mark All Read
Statistics
10
Topics
345
Posts
2458
Views
5
Users