Ivan Manojlović

Ivan-Manojlovic
Ivan Manojlović

Ime i prezime: Ivan Manojlović
Zanimanje: master ekonomista
Javna funkcija: Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije
Stranka: Srpska napredna stranka
Mesto rođenja: Kruševac
Godina rođenja: 1975.

Biografija:
Ivan Manojlović je narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije od 03.06.2016.godine, izabran na listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”.

Član je Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, a zamenik člana u odborima za ustavna pitanja i zakonodavstvo i finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Manojlović je dugogodišnji portparol Gradskog odbora SNS u Kruševcu.

U periodu od 2012. do 2015. godine živeo je u Švajcarskoj, da bi se povratku u Srbiju ponovo politički aktivirao. Tokom boravka u Švajcarskoj Ivan Manojlović je, zajedno sa suprugom, tastom i taštom, obezbeđivao donacije za kruševačku Bolnicu – krevete, posteljinu i uniforme za medicinsko osoblje.

Decembra 2015. godine “istakao se” odbranom Bratislava Gašića nakon slučaja “novinarke koje lako kleknu”. Tada je tvrdio da je “novinarka B92 Zlatija Labović instruisana da isprvocira Bratislava Gašića” i da je “mafijaško – tajkunski lobi platio nekoliko miliona evra da se Gašić skloni sa mesta ministra odbrane”.

Od ovog Manojlovićevog stava rukovodstvo SNS iz Beograda se ogradilo.

Nekoliko meseci kasnije, septembra 2016. godine, Manojlović je ponovo dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je njegova supruga Martina na društvenima mrežama objavila fotografije njihove ćerkice sa cuclom ukrašenom “Svarovski” kristalima!

Prema podacima sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije Ivan Manojlović kao narodni poslanik prima mesečno 97.000 dinara.

Vlasnik je automobila “Mercedes Benc ML350” iz 2012. godine, dve parcele pod šumom ukupne površine 35 ari, dve njive ukupne površine 19 ari, vrta i pašnjaka od 6 ari.

Pre nego što je ozbiljno počeo da se bavi politikom Manojlović je imao preduzeće koje se bavilo trgovinom.

Facebook: https://www.facebook.com/ivan.manojlovic

Twitter: –

 

Create AccountLog In Your AccountSkip to content