U Kruševcu neguju kult Bratislava Gašića

U Kruševcu neguju kult Bratislava Gašića

Bratislav Gašić
Bratislav Gašić

PEVAJU MU PESME, PRAVE SREBRNJAKE SA NJEGOVIM LIKOM – Sudeći prema broju priznanja koja je dobio u poslednjih nekoliko meseci, može se reći da u Rasinskom okrugu neguje kult Bratislava Gašića.

Sve su započeli omladinci iz kruševačkog ogranka SNS, predvođeni Nenadom Dejanovićem Pižom i Jovanom Mihajlović, kafe kuvaricom u Klubu SNS-a. Oni su pre nešto više od godinu dana Gašića proglasili “vitezom od Kruševca” i dodelili mu povelju i srEbrnjak sa njegovim likom.

Trend su nastavile lokalne vlasti. Dva meseca nakon što je sa mesta gradonačelnika otišao na funkciju ministra odbrane Gašić je dobio “Vidovdansku nagradu”, najveće priznanje Grada Kruševca.

– Gašić je dvogodišnjim obavljanjem funkcije gradonačelnika dao veliki doprinos razvoju grada, izgradnji infrastrukture, vraćanju poverenja građana u organe lokalne samouprave, jačanju veza grada sa institucijama države čime je grad Kruševac afirmisan u Republici i regionu i stvoren povoljniji ambijent za život gradjana. – navedeno je u obrazloženju.

Sredinom septembra Gašić je od Opštine Varvarin dobio plaketu za “požrtvovanost u pomoći i saniranju posledica poplava”. U Brusu nisu hteli da zaostanu za Varvarincima, pa su ministru vojnom uručili najviše priznanje opštine, “Zlatni grb Brusa”.

Početkom ove godine, na Božićnom doručku u Regionalnoj privrednoj komori, Gašić je počašćen još jednim priznanjem. Dobio je nagradu “za najveći doprinos za poboljšanje privrednog ambijenta u Rasinskom okrugu”.

Od preduzeća “Viva” aktuelni ministar vojni je dobio sliku na kojoj je njegov portret pored crkve Lazarice, Don žon kule i drugih simbola Kruševca.

Bratislav Gašić je jedan od retkih političara o kojem je ispevana pesma. Početkom prošle godine mladi kruševački hip-hoper Triša ispevao je pesmu “Gašiću care!” koja je na “YouTube” imala više od 42.000 pregleda! Refren ove pesme naprednjaci su glasno pevali na predizbornim skupovima u kampanji za parlementarne izbore.
Refren:
Gašiću care, Gašiću care
Hvala ti za asfalt i za trotoare
Gašiću kralju, Gašiću kralju
Najjača si faca u ovom našem kraju!
Hvala ti za zgrade i za dispanzere
Hvala ti što voliš naše penzionere

S.M.

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

Velika podrška je mit…?

Komentari su isključeni na Velika podrška je mit…?

SNS preti Gašićem – haos u “Nati Veljković” se nastavlja

Komentari su isključeni na SNS preti Gašićem – haos u “Nati Veljković” se nastavlja

Demokratska stranka krivi gradske čelnike zbog haosa na priredbi predškolaca

Komentari su isključeni na Demokratska stranka krivi gradske čelnike zbog haosa na priredbi predškolaca

Gašić će voditi lokalnu samoupravu?

Komentari su isključeni na Gašić će voditi lokalnu samoupravu?

SNS o izborima za savete mesnih zajednica

Komentari su isključeni na SNS o izborima za savete mesnih zajednica

Nestorović ostaje, a gde će Bata?

Komentari su isključeni na Nestorović ostaje, a gde će Bata?

Pozorišna sezona počela ranije – laka vam izložba

Komentari su isključeni na Pozorišna sezona počela ranije – laka vam izložba
komentara
  • Kad sa iste adrese stigne nekoliko komentara sa istom “pozadinom” u nekih 15-ak minuta, ali različito potpisanih, onda je to evidentno delo informatički polupismenih botova i to neće biti objavljivano na ovom sajtu. Simptomatično je i to na koje vesti stižu takvi komentari. E, pa, dragi botovi, loše su vas obučavali ti koji su vas učili…

  • Komentari su zatvoreni.

    Create Account    Log In Your Account