Direktorka Dečje ustanove proganja Gorana Kuzmanovića

Direktorka Dečje ustanove proganja Gorana Kuzmanovića

Komentari su isključeni na Direktorka Dečje ustanove proganja Gorana Kuzmanovića

OSVETA NA PRIVATNOM I POSLOVNOM PLANU – Goran Kuzmanović optužuje Vesnu Živković, direktorku “Nate Veljković”, da se, koristeći političke veze, sveti njemu i njegovoj porodici.

Nastavnik kulinarstva u Hemijskoj školi i istaknuti član SNS, tvrdi da Vesna Živković već nekoliko godina vodi rat protiv njegove porodice.

– Moja ćerka Silvija Spasić i supruga rade u kuhinji “Pionir”, koja je u sastavu “Nate Veljković”. Do 2012. godine Vesna je šikanirala ćerku jer sam bio član opozicione SNS. Kada je SNS ušao u vlast to je prestalo a sada se nastavlja. Na koktelu pred Novu godinu u opštini Živkovićeva mi je, pred mojim učenicima, rekla: “Tvoja žena i ćerka moraju da izađu iz sindikata koji vodi Zoran Veljković”, što one nisu učinile. – objašnjava uzrok sukoba Kuzmanović.

Pre nekoliko meseci Kuzmanovićevoj ćerki je na radnom mestu šefica udarila nekoliko šamara. Vesna Živković je šeficu kaznila sa oduzimanjem 10 odsto od plate na tri meseca ali slučaj ima nastavak na sudu jer je porodica Kuzmanović-Spasić podnela tužbu.

Vesna Živković
Vesna Živković

– Živkovićeva je, verovatno, očekivala da stopiram sudski proces. Stvari su se dodatno zakomplikovale nakon katastrofe na završnoj priredbi predškolaca na Slobodištu kada je direktorka pobegla ostavivši decu na milost nevremena. Roditelji pokrenuli potpisivanje peticije za njenu smenu a među potpisnicima je bio i moj zet. – dodaje Kuzmanović.

Sukob se prošle nedelje sa ličnog preneo na poslovni teren. Na audio snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama, Vesna Živković svom saradniku objašnjava kako je razgovarala sa Nenadom Andrićem, predsednikom SNS u Kruševcu, da Kuzmanoviću oduzmu deo poslova.

– Pričala sam za Kuzmanovića, za Silviju. Sve sam mu ispričala. Prvo će sve poslove da uzmu Kuzmanoviću. Evo već sutra bi trebalo da dostave za Savez slepih, za 250 ljudi. Sve su dali meni. I nabiće ga na k…c ali neće odjednom…Jer je on budala pa će da tužaka…nego na finjaka…- priča na snimku Živkovićeva.

Kuzmanović kaže da je reč o humanitarnim aktivnostima koje sa svojim učenicima besplatno obavlja za razna udruženja osoba sa posebnim potrebama.

– To radimo bez nadoknade. Učenici kojima predajem tako imaju praksu a pomažemo organizacije kojima je pomoć neophodna. Sa Savezom slepih smo imali dogovor da im pripremimo posluženje za njihovu proslavu, ali su nam otkazali, verovatno po političkom naređenju. “Nati Veljković” su platili, dok bi mi to uradili besplatno. – priča Kuzmanović.

On napominje da će protiv direktorke Dečje ustanove podneti prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja a njegova ćerka zbog mobinga.

Vesna Živković kaže da ne može da komentariše izjave koje joj se pripisuju.

– Sve je čista montaža, a moje reči su izvučene iz konteksta. Što se tiče ćerke Gorana Kuzmanovića, tu je sve legalno. Ona je imala incident na poslu i radnica koja je to izazvala je disciplinski kažnjena. Svako ima pravo da bude nezadovoljan. – ističe direktorka “Nate Veljković”.

U SNS-u nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

S.M.

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

Komentari su isključeni na Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

Naprednjaci dovršili uništavanje kruševačke privrede koju je započela Demokratska stranka!

Komentari su isključeni na Naprednjaci dovršili uništavanje kruševačke privrede koju je započela Demokratska stranka!

Naprednjaci izašli iz vladajuće koalicije u Trsteniku

Komentari su isključeni na Naprednjaci izašli iz vladajuće koalicije u Trsteniku

SNS preti Gašićem – haos u “Nati Veljković” se nastavlja

Komentari su isključeni na SNS preti Gašićem – haos u “Nati Veljković” se nastavlja

‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Komentari su isključeni na ‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Rezultati izbora u Kruševcu

Komentari su isključeni na Rezultati izbora u Kruševcu

Svi kruševački ministri

Komentari su isključeni na Svi kruševački ministri

SPS, PUPS i JS ponovo zajedno na izbore

Komentari su isključeni na SPS, PUPS i JS ponovo zajedno na izbore

Siledžije ne posustaju

Komentari su isključeni na Siledžije ne posustaju

Doš’o Gazda!

Komentari su isključeni na Doš’o Gazda!

Create AccountLog In Your AccountSkip to content