Duvnjak: “Hotel “Rubin” je albanski!”

Duvnjak: “Hotel “Rubin” je albanski!”

Press konferencija u SRS
Press konferencija u SRS

Građani treba dobro da razmisle za koga će glasati na izborima 16. marta! Naročito oni koji misle da glasaju za SNS. U protekle dve godine pokazalo se da su kadrovi ove stranke nestručni i nesposobni. U SNS su došli propali privrednici da bi preko politike vratili svoje dugove, jer duguju državi, bankama, poveriocima…– kazao je Momčilo Duvnjak, predsednik Okružnog odbora SRS na press konferenciji.

Srpska radikalna stranka će na predstojeće izbore ići samostalno, a naziv liste biće “Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj”. Kruševački radikali će prikupljanje potpisa za izbornu listu početi u petak. U Rasinskom okrugu radikali će prikupiti 490 potpisa. Na izbornoj listi SRS naći će se devetoro kandidata iz našeg okruga. Gradski odbor SRS u Kruševcu daće tri kandidata, a na listi će biti i tri žene. Konačna lista kandidata biće određena u subotu ili nedelju.

Bratislav Gašić bi trebalo da objasni građanima zašto su izbori raspisani pošto je Vučić najavio da će posle izbora prvo razgovarati sa SPS-om. Izbori su raspisani, jer SNS u nešto malo manje od dve godine nije uradio ništa od najavljenih reformi pa su požurili na izbore da ne izgube rejting. – dodao je Duvnjak.

Po Duvnjaku predstojeći izbori neće doneti ništa dobro građanima Kruševca.

Od pre dva dana hotel “Rubin” je u stečaju. Na to smo upozoravali, ali nas niko nije slušao. Bitno je da je preko puta Pošte napravljena nova zgrada koja pripada bratu gradonačelnika Gašića. Hotel “Rubin” je u albanskom vlasništvu i to će izaći na videlo. Milija Babović je uzeo kredit od albanske banke, a “Rubin” je dat kao zalog. Taj kredit nikada neće biti vraćen. Podsećam Kruševljane da je jedan od direktora Univerzal banke u Kruševcu bio Miloje Mihajlović, čelnik SNS. Zašto je ova banka uništena? Jer je SNS uzimao kredit koji je trebalo vraćati. I Gašić ima kredit u ovoj banci. – tvrdi Duvnjak.

Kruševački radikali smatraju da će u 2014. godini bez posla ostati između 3.000 i 4.000 Kruševljana.

Za radno mesto u Kruševcu se sada ide kod Vlade Tasića u SPS i Mileta Mede u SNS. Zapošljavaju samo svoje ljude. Smanjili su davanja za nezaposlene porodilje sa 10.000 dinara mesečno na dva puta 20.000 dinara godišnje, jer im trebaju pare za izbore. Uveren sam da ćemo do kraja godine imati još jedne izbore, ali oni neće biti kao ovi do sada, već kao izbori u Ukrajini. Narod će se pobuniti. – uveren je Momčilo Duvnjak.

SRS je na prošlim parlamentarnim izborima u Rasinskom okrugu osvojila 4,61 odsto glasova, a na izborima 16. marta očekuju da osvoje više od 5 odsto glasova.

Slaviša Milenković

Povezani sadržaji

Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

Komentari su isključeni na Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

INTERVJU: Dejan Marinković, poslanički kandidat na listi Srpske radikalne stranke

Komentari su isključeni na INTERVJU: Dejan Marinković, poslanički kandidat na listi Srpske radikalne stranke

Svi kruševački ministri

Komentari su isključeni na Svi kruševački ministri

Politički život u Kruševcu ne postoji

Komentari su isključeni na Politički život u Kruševcu ne postoji

Tribina Vojislava Šešelja i SRS održana u Kruševcu

Komentari su isključeni na Tribina Vojislava Šešelja i SRS održana u Kruševcu

Naprednjaci dovršili uništavanje kruševačke privrede koju je započela Demokratska stranka!

Komentari su isključeni na Naprednjaci dovršili uništavanje kruševačke privrede koju je započela Demokratska stranka!

Raste rejting radikala !

Komentari su isključeni na Raste rejting radikala !

Izvršni organi Grada su izabrani

Komentari su isključeni na Izvršni organi Grada su izabrani

Protiv “medijskog mraka”, ali…

Komentari su isključeni na Protiv “medijskog mraka”, ali…
komentara
 • Мирослав

  05.02.2014. at 11:59

  Пустићемо и ове “напредне” низ воду. Није народ мутав и глуп, виде сви нормални шта се овде ради. Само радикали могу да поведу Србију напред, а ови лопови неће још дуго. У праву је Дувњак, биће овде као у Украјини, и још горе, јер је беда велика.

 • Komentari su zatvoreni.

  Create Account  Log In Your Account  Skip to content