Formiran inicijativni odbor Samostalne demokratske stranke Srbije

Formiran inicijativni odbor Samostalne demokratske stranke Srbije

U Kruševcu je formiran inicijativni odbor Samostalne demokratske stranke Srbije, a poverenik za Rasinski okrug je gradski većnik Nebojša Paunović.

Samostalna demokratska stranka Srbije je najavila da će u narednih desetak dana formirati odborničku grupu u lokalnoj skupštini. Pored četvoro odbornika koji su prešli iz DSS-a priključio im se i Dejan Srdić koji je delovao kao samostalni odbornik.

“Većina ovih ljudi je bila u DSS-u ali nam se priključilo i dosta onih koji nikada nisu bili u DSS-u. Želimo da stvorimo novu organizaciju na nivou Rasinskog okruga, sa novim idejama i energijom. Teška su vremena po grad i okrug i potrebna nam je takva organizacija”, kazao je na press konferenciji Dragan Azdejković.

Andrija Mladenović, predsednik SDSS, je istakao da je ova organizacija za sada registrovana kao pokret ali da će uskoro prerasti u stranku.

“SDSS ima više od 80 povereništava širom Srbije. U Beogradu imamo povereništvo u 15 opština, a u šest smo deo vlasti. Verujem da ćemo u Rasinskom okrugu imati najjaču organizaciju, jer ovde imamo kvalitetne, stručne ljude koji su se dokazali”, istakao je Mladenović.

Gradski većnik Ivan Mijačić kaže da će članovi SDSS ostati na svojim funkcijama u lokalnoj vlasti i da će biti deo vladajuće koalicije.

Samostalnoj demokratskoj stranci Srbije od lokalnih funkcionera pristupili su gradski većnici Nebojša Paunović, Ivan Mijačić i Aleksandar Božidarević, zamenica predsednika skupštine Biljana Dačić, direktor “Gradske toplane” Dragan Azdejković…

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

Prođoše i izbori…

Komentari su isključeni na Prođoše i izbori…

Siledžije ne posustaju

Komentari su isključeni na Siledžije ne posustaju

Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u Varvarinu 5. februara

Komentari su isključeni na Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u Varvarinu 5. februara

Počinje sakupljanje 30 000 potpisa za Narodnu inicijativu za narodnog poslanika

Komentari su isključeni na Počinje sakupljanje 30 000 potpisa za Narodnu inicijativu za narodnog poslanika

‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Komentari su isključeni na ‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Glava u Beogradu, a Kruševac na prosjačkom štapu

Komentari su isključeni na Glava u Beogradu, a Kruševac na prosjačkom štapu

Izbori, izgleda, i dalje traju…

Komentari su isključeni na Izbori, izgleda, i dalje traju…

Izvršni organi Grada su izabrani

Komentari su isključeni na Izvršni organi Grada su izabrani

Smisao bavljenja politikom

Komentari su isključeni na Smisao bavljenja politikom

Sve ćemo znati za koji dan

Komentari su isključeni na Sve ćemo znati za koji dan

Republički izbori ? Verovatno…

Komentari su isključeni na Republički izbori ? Verovatno…
komentara
 • Isti ljudi, iste priče, ispušene lule sa novim imenom. Isto kao i sve stranke, partije i koalicije: svi pričaju, a niko nema rezultata osim njihovih džepova i guzica. Ovi se nadaju da budu repriza transfera SRS u SNS. Samo što je sad to malo teže i drugačije, dame i gospodo SDSSovci i ostali politički prevaranti – redom.

  • Savim tačno, samo što ovo nije samo repriza transfera SRS u SNS. Ovo je još podlije. U svom imenu imaju kompletno ime Demokratske stranke Srbije. No, i sami su rekli da ime već obezbeđeno mesto u vlasti, tako da više nisu bitni oni, već naprednjaci koji su ih prigrlili. Imam utisak da naprednjaci u kontinuitetu rade u korist svoje štete. I onako je Grad na samrti, a sada se još kompromituju sa ovim konvertitima. Da ne pričamo o tome da njihovo zadržavanje u vlasti opasno ljuti i članove SNS i koalicione partnere koji s pravom smatraju da ovi samostalni nelegalno drža svoje funkcije, a koje bi oni rado zgrabili. Sve u svemu-dno, Farma, Parovi i ostala žgadija.

 • Браво за Самосталце. Шта се дешава са Сашом Анђелковићем? Зашто не подноси оставку…па изашао је из коалиције…толико о њиховом моралисању. Брука…

  • Очигледно је да не разумеш како функционише градска валаст. Демократска странка Србије је изашла из коалиције и самим тим све своје функције ставила на располагање владајућој коалицији. Дакле, не само Анђелковићеву, него све, па чак и оне које ће задржати твоји ”самосталци”. Коалиција сутра може да разреши све функционере ДСС-а, па и твоје ”самосталце”, јер функције које они држе припадају ДСС-у. Али неће, разрешиће оне који су остали у ДСС, а оставиће конвертите. Очигледно је да они нису били сами. Разбијање ДСС-а директно је подржала Српска напредна странка. На част и једнима и другима. Знаће народ то да цени.

  Komentari su zatvoreni.

  Create Account  Log In Your Account  Skip to content