Konferencija u SRS

Konferencija u SRS

20150401_Duvnjak
Momčilo Duvnjak

Lider kruševačkih radikala, Momčilo Duvnjak, kazao je na konferenciji za novinare da bi gradonačelnik Dragi Nestorović trebalo da podnese ostavku zbog odluke koja je doneta na poslednjoj skupštini, a tiče se kreditnog zaduženja od 930 miliona dinara na ime kupovine zemljišta i izgradnju hale za potencijalnog investitora.

– Ovo je bruka, jer su građani Kruševca ti koji će vraćati kredit kroz povećanje lokalnih poreza i dažbina, a odluka da se grad kreditno zaduži doneta je da bi se “namestio” posao za sve one donatore koji su u prethodnom periodu činili sve i svašta za Kruševac – kazao je Duvnjak, dodajući da se potencijalnim investitorima može ponuditi već postojeći prostor u pojedinim fabrikama, poput “Župe” ili Uljare, a koje imaju komletnu infarstrukturu i sve ostalo što je neophodno.

Duvnjak se zapitao koliko je investitora u naš Grad došlo od 2000. godine do danas i konstatovao da je Demokratska stranka uništila sve firme u Kruševcu. On je pozvao sve odborničke grupe da sazovu konferencije za novinare i iznesu mišljenje i objasne ovo kreditno zaduženje.

Govoreći o eventualnom povratku Vojislava Šešelja u Hag, Duvnjak je rekao da se lider radikala svakako neće vratiti dobrovoljno, te da bi njegov eventualni povratak značio sigurni smrt za Šešelja, odnosno, da bi ga tamo sigurno ubili.

– Sve te priče premijera i Vlade Srbije da je sve ovo što se radi zapravo udar na Vučića, zapravo su šarena laža, jer iza svega stoje predsednik, premijer i Vlada – konstatovao je on i objasnio da je Vučić zabrinut zbog rejtinga radikala koji je preko 20 odsto, da su to pokazala istraživanja agencije koju je angažovala Srpska napredna stranka, te da Šešelj ima svoje ljude koji ga obaveštavaju o tim rezultatima.

Naglasio je da na tribinama i mitinzima koje je Šešelj organizovao nakon dolaska iz Haga nije bilo nikakvih incidenata i poručio da, ukoliko Šešelj bude uhapšen, simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke i svi oni koji poštuju njenu ideologiju “neće ostati dužni”.

– Jedanaest godina mu ništa nisu našli, pa neka ga puste da se sada u svojoj zemlji leči i da se bavi svojom strankom i svojom porodicom – poručio je Duvnjak.

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Komentari su isključeni na ‘Aj’ se zezamo, ili: politički gerila marketing u Kruševcu

Radikali se spremaju za izbore !

Komentari su isključeni na Radikali se spremaju za izbore !

Protiv “medijskog mraka”, ali…

Komentari su isključeni na Protiv “medijskog mraka”, ali…

Da li ovo sluti na nešto, ili se opet varam…?

Komentari su isključeni na Da li ovo sluti na nešto, ili se opet varam…?

Duvnjak: “Vučića će oterati kao Janukoviča!”

Komentari su isključeni na Duvnjak: “Vučića će oterati kao Janukoviča!”

Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

Komentari su isključeni na Istraživanje Centra za demokratiju i razvoj: Za SNS bi glasalo 43,5 odsto birača!

Prođoše i izbori…

Komentari su isključeni na Prođoše i izbori…

Potpisi protiv Šešeljevog izručenja Hagu

Komentari su isključeni na Potpisi protiv Šešeljevog izručenja Hagu

Izvršni organi Grada su izabrani

Komentari su isključeni na Izvršni organi Grada su izabrani

Pogled u komšijsko dvorište – ogledalo realnosti

Komentari su isključeni na Pogled u komšijsko dvorište – ogledalo realnosti

Miting SRS u centru Kruševca

Komentari su isključeni na Miting SRS u centru Kruševca
komentara
  • Ti si nepismena proslost kojoj ne treba dati sekund paznje.Strasno je da neko poput tebe Momo ima vise sta da kaze ovom nspacenom narodu.Pokri se po usima i zacuti zauvek

  • Komentari su zatvoreni.

    Create Account    Log In Your Account    Skip to content