Konferencija u SRS

Konferencija u SRS

20150401_Duvnjak
Momčilo Duvnjak

Lider kruševačkih radikala, Momčilo Duvnjak, kazao je na konferenciji za novinare da bi gradonačelnik Dragi Nestorović trebalo da podnese ostavku zbog odluke koja je doneta na poslednjoj skupštini, a tiče se kreditnog zaduženja od 930 miliona dinara na ime kupovine zemljišta i izgradnju hale za potencijalnog investitora.

– Ovo je bruka, jer su građani Kruševca ti koji će vraćati kredit kroz povećanje lokalnih poreza i dažbina, a odluka da se grad kreditno zaduži doneta je da bi se “namestio” posao za sve one donatore koji su u prethodnom periodu činili sve i svašta za Kruševac – kazao je Duvnjak, dodajući da se potencijalnim investitorima može ponuditi već postojeći prostor u pojedinim fabrikama, poput “Župe” ili Uljare, a koje imaju komletnu infarstrukturu i sve ostalo što je neophodno.

Duvnjak se zapitao koliko je investitora u naš Grad došlo od 2000. godine do danas i konstatovao da je Demokratska stranka uništila sve firme u Kruševcu. On je pozvao sve odborničke grupe da sazovu konferencije za novinare i iznesu mišljenje i objasne ovo kreditno zaduženje.

Govoreći o eventualnom povratku Vojislava Šešelja u Hag, Duvnjak je rekao da se lider radikala svakako neće vratiti dobrovoljno, te da bi njegov eventualni povratak značio sigurni smrt za Šešelja, odnosno, da bi ga tamo sigurno ubili.

– Sve te priče premijera i Vlade Srbije da je sve ovo što se radi zapravo udar na Vučića, zapravo su šarena laža, jer iza svega stoje predsednik, premijer i Vlada – konstatovao je on i objasnio da je Vučić zabrinut zbog rejtinga radikala koji je preko 20 odsto, da su to pokazala istraživanja agencije koju je angažovala Srpska napredna stranka, te da Šešelj ima svoje ljude koji ga obaveštavaju o tim rezultatima.

Naglasio je da na tribinama i mitinzima koje je Šešelj organizovao nakon dolaska iz Haga nije bilo nikakvih incidenata i poručio da, ukoliko Šešelj bude uhapšen, simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke i svi oni koji poštuju njenu ideologiju “neće ostati dužni”.

– Jedanaest godina mu ništa nisu našli, pa neka ga puste da se sada u svojoj zemlji leči i da se bavi svojom strankom i svojom porodicom – poručio je Duvnjak.

Rasinski parlament

komentara
  • Ti si nepismena proslost kojoj ne treba dati sekund paznje.Strasno je da neko poput tebe Momo ima vise sta da kaze ovom nspacenom narodu.Pokri se po usima i zacuti zauvek

  • Komentari su zatvoreni.

    Create Account    Log In Your Account    Skip to content