Srpska demokratija po Borku

Srpska demokratija po Borku

Srpska demokratija po Borku

Komentari su isključeni na Srpska demokratija po Borku

Srpska demokratija je dobila novu, unapređenu verziju. I to pre par večeri kada je, pre tribine Saveza za Srbiju u MZ Rasadnik, ekipa sa kapuljačama i metalnim šipkama “svečano” dočekala Borka Stefanovića, lidera Levice Srbije. Nanevši mu tom prilikom ozbiljne povrede glave, takve koje se u nekim drugim, manje demokratskim zemljama, smatraju pokušajem ubistva. Uz put su “svoj deo” dobili i oni koji su pokušali da pomognui nesrećnom Borku: Boban Jovanović i Marko Dimić, lolalni aktivisti Levice Srbije.

Ovaj “update” srpske demokratije nije slučajan. On je produkt višegodišnjeg rada i zalaganja nosilaca demokratije. Sve se, što je daleko od neočekivanog, desilo u Kruševcu. Gradu gde su veze ovih sa onima i gornjih sa donjima oduvek bile izuzetno jake i obostrano korisne. A pajsera ima na zalihama koliko voliš. I tu je došlo do novog demokratskog proboja… Probijena je Borkova glava.

Jevanđelja postoje po Jovanu, Luki, Marku i Mateji. A srpska demokratija se uzdigla po Borku. Uzdigla se, i odozgo, sa velike visine, spustila na njegovu glavu. Više puta.

Zašto sve ovo pišem? Pa, samo da se zna ko je prvi počeo. U jednom od starijih tekstova na ovom sajtu bavili smo se temom fašizma. I tamo stoji kratka definicija koja kaže: fašizam je kad državni aparat podržava protivzakonite aktivnosti.

Toliko za ovaj put, a Borku želim sve najbolje.

Rasinski parlament

Povezani sadržaji

PROTESTNI SKUP SAVEZA ZA SRBIJU: “Stop krvavim košuljama!”

Komentari su isključeni na PROTESTNI SKUP SAVEZA ZA SRBIJU: “Stop krvavim košuljama!”

Sednica Skupštine Grada prekinuta zbog opozicije

Komentari su isključeni na Sednica Skupštine Grada prekinuta zbog opozicije

Savez za Srbiju formiran i u Kruševcu

Komentari su isključeni na Savez za Srbiju formiran i u Kruševcu

Create AccountLog In Your AccountSkip to content